Trevlig present eller julklapp till barnbarnet

Om du har ett barnbarn som rider och har hästar som sin stora favorit så finns det trevliga presenter och julklappar att hitta på nätet. Det är inte alltid enkelt att hitta något passande men vi ger dig tipsen på perfekta gåvor.

T-shirt som present

Innan du beställer på nätet så kan det vara bra att kolla upp vilken storlek som vederbörande har. Välj sedan det motiv som ni tror skulle passa bäst för ert barnbarn. Så klart så kan ni beställa fler t-shirts med olika motiv och olika färger. Prata med föräldrarna i första hand om vilket motiv som kanske man passa bäst. Mest troligt så har det kanske inte så stor betydelse utan är det häst med så kan allt vara uppskattat.

Andra typer av presenter

Något annat som kan passa den som älskar hästar och kanske även rider är att få bidrag till ett ridläger någonstans. Det är så klart alltid roligt att få fysiska presenter men ett presentkort som säger att man under en vecka får åka på ett ridläger man kanske själv försöker spara till kommer att bli otroligt uppskattat. Så klart kanske man även kan lägga med en t-shirt med ett hästmotiv som present också.